over Ellen van Vliet-1

Jouw relatietherapeut

Ruim 59 Ruim jaar levenservaring. Ruim 25 jaar vakervaring.
Een scheut wijsheid en een snuf pepper:  Ontmoet Ellen van Vliet. Relatietherapeut en bewustzijnstrainer.

Mijn verhaal

Met mijn baanbrekende relatiecoaching laat ik koppels de ongebaande paden in hun gezamenlijke relatielandschap ontdekken. Zodat zij ervaren dat liefde geven en liefde ontvangen de basis voor échte vervulling, succes en rijkdom is.

Het is mijn missie om Nederland wereldwijd op de kaart te zetten als hét land waar ondernemers gezonde, gunnende échte relaties tot een kunst verheven hebben.

Met als credo: verbinding is het nieuwe succes.

glancy
Glancy van Elst
Life en Businesscoach

"Vanaf het eerste moment dat wij elkaar ontmoeten voel ik een lijntje met jou. Geen idee wat het precies is maar het voelt goed. Ik heb pas 2 sessies bij je gehad maar het is mijn investering in mezelf nu al meer dan waard. Je hebt me al zulke mooie inzichten gegeven die zo waardevol zijn dat ik nu alweer uit kijk naar de volgende sessie. Heerlijk tijd en aandacht voor mij, wat voelt dit als een luxe. Over een half jaar hoop ik een nog betere relatie met mezelf te hebben met als kers op de taart dat ik me weer open kan stellen om echte liefde te ontvangen. So far ben ik je dus al dankbaar en nieuwsgierig naar wat je me nog meer gaat brengen. "

Ja, ik wil!

De Liefdeszaak mailing boordevol tips en info!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top