gratis quiz

Relatie Verlies- en Winstrekening test

Laat je bij het invullen leiden door je intuïtie. Je hart weet het antwoord.

Blijven hangen in je hoofd (op dit vlak) werkt contraproductief.

De Test die je in 1 klap glashelder laat zien hoeveel meer winst er uit je relatie te halen is.

Is je bedrijf je goud waard maar merk je dat dat ook ten koste gaat van de relatie met je partner of je kinderen? Voel jij je stiekem wel eens schuldig? Voel je je vaak verscheurd tussen de tijd die je steekt in je bedrijf en de tijd die je steekt in de relatie met je lief?

Doe de Relatie Verlies-en Winstrekening Test en ontvang direct inzicht in:

  • Hoeveel emotionele en praktische steun jij nodig hebt van je partner om optimaal te scoren in je bedrijf.

  • Hoeveel jij functioneert in de ‘Zone of Genius’ in je relatie en in je bedrijf.

  • Hoeveel groei, winst en pret er nog te winnen is in je relatie en in je bedrijf.

  • Hoeveel verbinding en hoeveel ruimte jij nodig hebt om zakelijk meer te groeien. Én een vervullend privéleven te hebben.

Vul het formulier in om je resultaten te bekijken.

De uitslag van deze quiz is persoonlijk en privé. Je gegevens zijn bij mij veilig en worden verder alleen gebruikt om je te informeren over ontwikkelingen, diensten, programma’s, events en acties. Als je dit niet langer op prijs stelt kan je je uitschrijven door op de uitschrijflink onderaan de e-mail te klikken.

"De kwaliteit van je relatie bepaalt de winst in je bedrijf."

Edwin Vrijenhoek
Culinair ontzorgen op maat

"Ellen is een zeer ervaren relatiecoach. Zij tilt jou relatie en business naar een hoger niveau. Elke keer als wij een live sessie hebben gehad kom ik vol energie naar buiten en heb ik zin om aan de slag te gaan met mijn nieuwe inzichten. Ellen geeft dat wat je nodig hebt om jou relatie nog krachtiger te maken. Hierdoor ben ik hard gegroeid. Ellen is een onderdeel van ons leven geworden en daar ben ik dankbaar voor!"

Wijnand Geuze
Fotograaf en Charisma coach

"Ellen heeft een zeer warme persoonlijkheid en ontzettend scherpe geest. De perfecte combinatie voor een relatie therapeut 🙂"

Sander Holla
Holla Branddesign

"Samen met mijn vriendin heb ik onlangs `Een goed beurt´ gehad bij Ellen. In 1 woord; waanzinnig! We zijn beide ondernemer en het was verbazingwekkend hoe snel Ellen op individueel niveau de vinger op de zere plek kon leggen en hierin ook direct de vertaalslag naar het ondernemen kon maken. Een erg leerzame sessie vol eye-openers en we kijken er dan ook naar uit om in de toekomst zowel onze relatie als ook onze bedrijven, naar een hoger niveau te tillen met EllenV! Dank voor de mooie en inspirerende middag Ellen!"

Ellen van Vliet - Queen of Love

 

In de zoektocht naar MEER vergeet je dat JIJ Liefde BENT.

Ellen heeft de gave om jou te bevrijden van oude sh*t die je weerhoudt om het leven en de liefde volop te omarmen.

Voor topondernemers, leiders en BN’ers is zij een grote inspiratiebron. Ze heeft een gedegen achtergrond in relatietherapie, psychologie en spiritualiteit. Als geen ander leert ze jou hoe je de kracht van Liefde en Seks in je zakelijke- en privéleven inzet. Zodat jij het leven gaat leiden dat jij waard bent.

Vul het formulier in om je resultaten te bekijken.

"How You Love is How You Lead."

Scroll naar top